dilluns, 3 d’octubre del 2016

Si les sales no programen en valencià...

Escola Valenciana obsequiarà amb un llibre a tots els assistents.

Les entrades ja estan disponibles a la botiga dels Ocine i tenen un preu especial de 6€.



Sinopsi: Una xiqueta es fa amiga del seu veí, un ancià aviador i excèntric, que temps enrere va conéixer el Petit Príncep. Aquest home major comparteix amb la xiqueta l’exploració de l’univers extraordinari del Petit Príncep, on tot és possible si saps comunicar-te amb el llenguatge universal del cor. Així comença un bonic viatge exterior i interior, en el qual les relacions humanes són el més important.
Tràiler: El Petit Príncep
____________________________________________
Si les sales de cinema no programen pel·lícules en valencià, ens calen moltes més iniciatives, com la d'Escola Valenciana, perquè el públic s'acostume a veure les pel·lícules en la nostra llengua. Com en anys anteriors, Escola Valenciana projectarà una pel·lícula en valencià. Enguany serà ‘El Petit Príncep’ i l'esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 6 d’octubre a les 19’30 hores als cinemes Ocine del Centre comercial Aqua. Un any més, l’entitat cívica ha volgut comptar amb un audiovisual que «destaca tant pel missatge que s’amaga darrere de la trama com per l’original estètica de l’audiovisual, la tendresa de les relacions humanes que s’estableixen, així com el món filosòfic que hi planteja», en paraules de Laura Font, la coordinadora del programa ‘Cinema d’Escola Valenciana’.


Només es pot veure amb el cor. «Tot allò que és essencial i resulta invisible als ulls». Aquesta frase amb un significat tan poètic es pot llegir a El Petit Príncep, una de les obres més llegides arreu del món d’Antoine de Saint-Exupéry, que el director Mark Osborne ha adaptat a la gran pantalla. Osborne, que en 2008 presentà la divertida pel·lícula d’animació Kung Fu Panda dels estudis Dreamworks Animation, en aquesta ocasió ha combinat les tècniques de l'stop-motion i els dibuixos animats per crear una narrativa àgil en un context pintoresc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.